11. helmikuuta 2011

Punaista ja makeaa

Yläkerrassamme vallitsee turkoosin, vaalean puun ja mustavalkoisten tekstiilien liitto, alakerrassa taas on paljon punaista, mustaa ja valkeaa. Punainen ja turkoosi ovat molemmat lempivärejäni, mutta ne sopivat vain harvoin yhteen (sävyjen pitää olla juuri oikeat) joten ne ovat eri kerroksissa syystä.

Alakerrassamme sijaitsee talon "vierashuone", toisin sanoen sohva on vuodesohva, ja vaikka koko alakerta on periaatteessa yhtä tilaa kylpyhuonetta ja kodinhoitohuonetta lukuunottamatta, se on erillään talon muista asuintiloista. Vierailla on siis alakerrassa täysin oma rauhansa. Tilassa sijaitsee myös minun toimistoni, josta käsin tätäkin kirjoittelen.

Aina Suomessa käydessäni rahtaan takaisin matkalaukullisen tuliaisia itselleni. Välillä taas saan "apupaketteja" sukulaisilta ja kavereilta. Ne ovat muuten aina tervetulleita ;-)

Vuodesohva on kuulemma yllättävän mukava nukkua.


Säilytän tavaroita laatikoissa, sillä ne näyttävät Ikean kirjahyllyssä melko mukavilta. Ostan niitä kirpputoreilta ja saan niitä tutuilta ja sukulaisilta, osan niistä maalaan tai päällystän uudelleen ja osan annan olla vanhassa kuosissa. Valkoinen laatikko alimmassa kuvassa on valkealla kankaalla päällystetty kenkälaatikko. Laiskuuttani en jaksanut peittää laatikon kuvia ennen kuin päällystin sen, joten nyt kuvat kuultavat kankaan läpi. Eivätpä ne ainakaan minua haittaa, nyt laatikko vaan ei ole aivan täydellinen.

Punaista löytyy vähän joka paikasta ja vaalea puu pääsi myös alakertaan. 


Saa nähdä koska kyllästyn punaiseen. Tällä hetkellä se ainakin tuntuu vielä oikein mukavalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja on kiva saada :D