26. tammikuuta 2011

Uusi vuosi, uusi blogi

Tämä leijona vartioi kotini ovea, ja se toivottaa vierailijat tervetulleeksi myös tähän blogiin. Ystävieni pyynnöistä johtuen päätin viimein aloittaa urakan, joka on jo monelle heistä tuttua touhua.

Muutin Yhdysvaltoihin jo kaksi vuotta sitten, ja vaikka vakaa aikomukseni oli aloittaa jotakin tämänkaltaista jo silloin, unohdin koko jutun pitkäksi aikaa. Arkielämän rutiinit veivät mennessään ja vaikka uudessa maassa sattuu ja tapahtuu kaikenlaista, niistä kirjoittaminen tuntui toissijaiselta elämisen rinnalla. Olen kuitenkin aina tehnyt paljon asioita käsilläni: koruja, vaatteita, laukkuja, maalauksia ja kaikkea sisustamiseen liittyvää. Minusta alkoi tuntua, että haluaisin arkistoida omia tekemisiäni jollakin tavoin, ja koska kaukaiset ystäväni ovat usein uteliaita touhujeni suhteen, ajattelin että blogi olisi siihen oiva keino.

Tarkoitukseni ei missään tapauksessa ole päivittää blogia joka päivä tai edes välttämättä joka viikko, vaan vain silloin kun siltä tuntuu. Suurin osa kirjoituksista on luultavasti ajatuksenvirtaa lähentelevää pohtimista uuden asuinmaani arjesta ja asioista, joita täällä tapahtuu sekä mediassa että omassa elämässäni, mutta perheenijäseneni jätän blogin ulkopuolelle heidän omasta pyynnöstään.

Aloitan "varsinaiset" postaukset kunhan saan valokuvattua edes osan siitä tuotannosta, jotka kätöseni ovat saaneet aikaan viimeisen kahden vuoden aikana. Niistä on hyvä aloittaa.

Tervetuloa lukemaan blogiani!


ps. Olen uusi tässä hommassa, joten jos tekstin koko on liian pieni/liian iso, kuvat eivät näy tai ovat liian isoja/pieniä, niin vinkatkaahan että saan asiat sujumaan hyvin.

4 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! Kiva päästä lukijaksesi!

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja tervetuloa lukijaksi! Vähän on toi editointi vielä hakusessa, mutta eiköhän se tästä :-)

    VastaaPoista
  3. Kiva alkaa seuraamaan sua :)
    Mäkin aloitin tän bloggaushomman ihan tällä viikolla ja vielä vähän kans hakusessa kuvien koot sun muut haasteet...

    VastaaPoista
  4. Se on oikeasti aika haastavaa, varsinkin kun käytin aluksi bloggerin vanhaa editoria, joka ei esim. laittanut kuvia oikeisiin paikkoihin sitten millään. Tajusin vaihtaa uuteen versioon vasta kun olin käynyt kaikki asetukset läpi... No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan :-)

    VastaaPoista

Kommentteja on kiva saada :D