27. tammikuuta 2011

Laukkuja, laukkuja, laukkuja

No niin, aloitetaanpa sitten tämä varsinainen bloggaaminen. Jännää!

Olen viime vuosien aikana tehnyt melkoisen määrän tavaraa, joten ihan kaikkea en täällä viitsi esitellä. Valitsin esineistä vain ne mieluisimmat, ja päätin aloittaa laukuista. Niitä kun ei koskaan ole liikaa.

 
Nämä kirjekuorilaukut tein siksi, etten koskaan löytänyt mieluista kaupoista, tai jos löysin niin ne olivat joko liian hintavia tai huonosti tehty. Pidän siitä, että laukun suhteellisen yksinkertaisen kuoren alla on jotakin yllättävää, minun laukkujeni tapauksessa yleensä värikäs vuori tai pieni pussukka, johon voi piilottaa vaikka avaimet. 

Joskus haluan laukkuhin jotakin erityistä, kuten vaikka virkatun yksityiskohdan tai ison soljen. Silloin haen materiaaleja kirpputoreilta keräämistäni aarteista, joita olen tallettanut laatikoihin pitkin työtilaani. Niiden kaivelu on jo itsessään oikein mukavaa puuhaa.

                                                        
Ruskean laukun tein ompelutarvikkeille. Kävin mieheni äidin kanssa hetken aikaa ompelutunneilla 86-vuotiaan romanialaisnaisen luona, joten matkaan piti pakata ompelusakset, tarvittavat langat, musliinikankaat jne. Laukun piti siis olla tilava ja kestävä. Opettajamme kuitenkin lopetti tunnit harmillisesti muutama kuukausi sitten. En usko että olisin oppinut vaatteiden tekemistä keneltäkään paremmin, sillä hän on valmistunut useista muotikouluista sekä täällä että Romaniassa ja on mestariräätäli.

Suurin laukuista, harmaa mammutti, on vielä kesken, sillä en ole saanut tilattua magneettilukkoja pitämään sitä kiinni. Tulen luultavasti käyttämään sitä lentolaukkuna, sillä puolet omaisuudestani mahtuu siihen vaivatta ;-)






10 kommenttia:

  1. Wau, noi kirjekuorilaukut on älyttömän hienoja. Sun pitäis perustaa nettikauppa, tilaisin heti. :)

    Terveisin Karoliina

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia :-) Jos haluat jonkun tietynnäköisen laukun niin teen niitä kyllä mielelläni :-)

    VastaaPoista
  3. Toi ruskea laukku on mun mieleen, hieno! - Tomin Anu

    VastaaPoista
  4. Kiitos :-) Se on mullekin hyvin mieleinen ja vieläpä tosi käytännöllinen.

    VastaaPoista
  5. No ohhoh! Uskomattomia! Tästä mä saan kyllä seuraavan inspiksen. Saanko kysyä siinä vaiheessa sulta neuvoja?

    VastaaPoista
  6. Oota vaan, kohta tilauksia satelee :-) Upeita ova, samoin kuin muutkin tekemäsi. Ja laukkujahan ei voi koskaan olla liikaa...

    Terveisin, Miia-serkku

    VastaaPoista
  7. Iiks, enkö minä ole kommentoinut tänne?!! Upeita laukkuja!! Kerrassaan mahtavia!

    VastaaPoista
  8. Kiitoksia. Niitä on vaan liian mukava tehdä. Kohta en enää tiedä mihin kaikki uudet laukut voisi laittaa :-/

    VastaaPoista

Kommentteja on kiva saada :D