9. maaliskuuta 2011

Työhevonen

Blogi on jäänyt viime aikoina vähän syrjään, mutta lupaan korjata asian tällä ja tulevalla viikolla ainakin jossain määrin. 

Olen aiemmin maininnut ostavani paljon materiaaleja koruihin ja laukkuihin kirpputoreilta, ja pari viikkoa sitten teimme koko päivän kestäneen reissun Ann Arborin kirpputoreille (joita siellä on ihan uskomaton määrä!). Lempikirpparini siellä on jättimäinen Pelastusarmeijan kirppis, jossa saisi helposti kulumaan monen monta tuntia. Ikävä kyllä myös kaikki muut seudun kirpparihullut tietävät paikan, ja kassoilla on aina noin 20 minuutin jonot. Myös ihan tässä kotimme lähellä on iso Pelastusarmeijan kirpputori, ja sieltä kannan yleensä ison kassillisen vaatteita (alue on suhteellisen varakas, joten sieltä löytää myös sellaisia merkkejä kuin Vera Wang, Ralph Lauren, Prada ja Michael Kors).

Uusin tuttavuutemme on Scrap Box, jonne seudun yritykset tuovat ylijääneitä materiaalejaan jotka muuten joutuisivat kaatopaikalle, siis esimerkiksi nahan leikkaamisesta ylijääneitä tilkkuja, puuta, pakkausmateriaaleja ja kehystyspahveja. Kyseisellä kirppisreissulla löysin kaksi vaatekappaletta, mutta ennen kaikkea paljon materiaaleja uusia projekteja varten. Ostamani isot paspikset eivät mahtuneet kuvaan, mutta niitä mukaan tarttui melkoinen kasa (maksoivat kokonaista taalan kappale).


Ompelukoneellani voi valmistajan mukaan ommella nahkaa, mutta en ole vielä uskaltanut kokeilla vaikka ostinkin sitä muutaman melko suuren palan. En halua että melkein upouusi kone joutuu korjattavaksi, sillä ompelen todella paljon ja parikin päivää elämää ilman ompelukonetta olisi aika kamalaa.


Olen taas väkertänyt jos jonkimoista, mutta kuvaaminen on juuri nyt melko haastavaa luonnollisen valon puuttuessa lähes täysin (täällä on satanut ja satanut ja satanut ja satanut) eikä minulla ole studiovaloja. Postailen siis kuvia kunhan valon määrä vähän lisääntyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja on kiva saada :D